tisdag 21 februari 2012

Hjälp mig

Jag måste hitta en till overall till ebba! Nu har hon en från Åhléns som är supervarm! Den är perfekt när det är -20 eller kallare ute. Men nu när vi börjar gå mot våren så är den alldeles för varm. Även fast hon har tunna kläder under så är hon svettig när man tar ut henne ur overallen. Någon som har tips på lagom varm overall?


6 kommentarer:

  1. Polarn och pyrets fleecewindstopperoverall är kanon! Funderar på en sån till Iris med. Vi har oxå bara ganska varma overaller och hennes leopardoverall är snart för liten. Sen finns det några tunnare overaller på Barnens Hus där jag var förbi idag. Bla en gammelrosa-randig och en vit som var ganska söta. Kollade Lindex, Kappahl och HM på Strömpilen men där fanns inget kul som lämpar sig för dagens väder.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Har funderat på PoP men vet inte om jag vill lägga ut så mycket pengar då vintern snart är slut och Ebba inte kan ha den så länge.. Men dom kanske rear ut overallerna snart? :) Var i stan idag men missade att åka förbi Barnens hus, får göra det nästa gång. Hoppas vi ses imorgon på LoS :)

      Radera
  2. Tror att jag såg några tunnare på kappahl och Lindex om jag inte minns fel.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag var på kappahl idag men såg ingen tunn...

      Radera
  3. Hej!
    Det är alltid ett rappel tycker jag med att klä de små liven. Man vill ju inte att de ska frysa, eller svettas :) när sebastian var liten så hade vi en fleeceoverall och kläder under (såklart ;P), vi hade även en "björnoverall" ifrån H&M, jag vet inte om du vet vilken jag menar. Utöver det så hade vi i vagnen en åkpåse eller filt som vi lätt kunde lägga på/ta bort om vi kände att det blev tokigt. Stoppa in en hand i vagnen under kläderna eller i nacken på lilla Ebba och känn efter efter ett litet tag :) du kommer säkert på något superbra!

    SvaraRadera
  4. Jag tycker du ska kolla om en beg pop overall på Tradera om du skulle kunna tänka dig det... Dom blir ju knappt slitna i den ålder och jag måste säga att det är den bästa overallen som finns!!! :)

    SvaraRadera