fredag 24 februari 2012

Halsont

Skit också! Vaknade med halsont imorse. Så efter lunchen promenerade jag till ica för att köpa lite c-vitaminer och honung till halsen. Har precis tryckt i mig lite fruktsallad, druckit en massa vatten och honungsthe. Hoppas detta inte är något ihållande, har inte tid att vara sjuk. Har man någonsin det?

Är sååå sugen på att ändra på vår inredning här hemma. Eller jag har varit det länge men det känns såklart onödigt att köpa en massa grejor då vi inte vill bo kvar här. Och om man köper en massa grejor vet man ju inte om det passar dit vi flyttar. Men lite kuddar, nya gardiner och lite småpyssel kan man ju ha vart man än bor. Ska bara övertala Anton att vi Behöver grejorna. Har ju börjat måla alla våra ekmöbler vita men det går lite trögt eftersom man helst ska vara utomhus och måla då färgen luktar rätt så mycket. Får göra färdigt i sommar! Sen en massa härliga färger.

bild från Village.se


Ne, nu dags att fortsätta fixa och städa här hemma. Ska rensa ur Ebbas byrå. Alla strl 62-bodysar ska packas bort. Dom är för korta i armarna. Konstigt att hon kan ha vissa byxor i 56 ändå.. haha. Det ska bli kul att få ta fram strl 68 kläderna. Nytt och fräscht! :)

PS. sovpåsen fungerade utmärkt!

1 kommentar:

  1. Dom funkar hur bra som helst! Vi kan i de flesta fall dra av byxorna (vid blöjbyte) utan att strumporna åker med :) Sätter man dom bara rätt så sitter dom där! Sjukt bra faktiskt! ^^
    Jasså vad var det för medel?
    Jag ska börja äta lite vitaminer igen å se om det blir bättre. Man ska ju tappa allt nu efter graviditeten, men hur kul är det liksom :P

    SvaraRadera