torsdag 1 september 2011

Gammkärring

Inte hade jag kunna tro, att vid 23års ålder ha problem att ta sig upp ur soffan och sängen..  Jag känner verkligen hur bäckenet inte sitter ihop... det är inte skönt! Känner mig som en gamling.... LÄNGTAR tills man är återställd.. om man nu blir det :)

Börjar faktiskt vara mer och mer laddad inför förlossningen... känner mig taggad på att möta smärtan än vad jag känner rädsla. Men det ändras väl säkert då det sätter igång! :) Och nu vill jag verkligen träffa personen som rör sig i magen!!

Har precis promenerat med vovvarna, skönt att röra på sig en stund även fast det var ganska kyligt ute! Nu ska jag dricka hett tea och poppa popcorn! Anton är och tränar handboll. Han har ju egentligen slutat men dom har brist på folk så nu har han lovat att börja vara med och träna dom gångerna han kan i veckan och spela hemma -matcher. Kul tycker jag eftersom han är så himla duktig!!

Ha det bra!

4 kommentarer:

  1. Jag hade sjukaste foglossningen. Hade ett bälte som man kunde ha men tyckte inte att det hjälpte. Kroppen återställde sig rätt fort och känner inte av det alls nu.

    SvaraRadera
  2. Snart är dagen här Amanda :-)

    SvaraRadera
  3. Nä det är väl inte direkt toppen. Man blir inte piggare iallafall :P
    Får hoppas på att det snabbt går över. Drygt å vara förkyld längre tag...
    Jo ska försöka med en massa husmanskurer ifall det inte blir bättre :)

    SvaraRadera
  4. Nu är det inte länge kvar! Roligt att du känner dig peppad inför förlossningen. Så kände jag också och kunde använda den peppen när det väl var dags. Kram och lycka till med krämporna. :)

    SvaraRadera