onsdag 21 september 2011

Onsdag

Sitter och äter frukost och lyssnar på Morgonpasset i P3. Härligt att vakna till dessa roliga människor! Idag är det återbesök för Boss hos veterinären igen.. Hoppas verkligen det är bra nu.. Börjar bli ganska så dyrt att åka dit varje vecka bara för att dom ska titta på ögat! Sen börjar Boss vara väldigt sugen på att få jaga och springa lös i skogen.. Om ni tycker en terrier är dryg så är det inget jämfört med en terrier som har överskottsenergi :-P Tur han är söt!

Ser verkligen grått ut ute idag! Verkar inte bli någon solig höst med fina färger.. Men det sägs ju att om  hösten blir regnig så blir det inte så mycket snö på vintern. Självklart vill jag ha snö men inte lika mycket som förra året :-)

Ha en bra dag!

1 kommentar:

  1. Jaaa, ibland förstår jag inte hur jag pallar :-P Speciellt nu när jobbet ringer hela tiden, det krisar rätt bra nu. ska jobba extra imorrn IGEN :-). Lär bli fint på lönekontot,tänker så.

    Angående bebis tror jag det är en pojke...men vet inte när den tittar ut...i början på oktober i alla fall.! Kan säga 3:e oktober. Hoppas snart, vill snusa bebiiiiiis ♥

    SvaraRadera