torsdag 19 januari 2012

Babysim

Idag var det premiär för babysimmet och spännande var det! Var lite nervös innan för jag vet att Ebba tycker det är jobbigt med nya ställen som har många intryck. Hon blir lätt väldigt övertrött eftersom hon ska ta in allt. Men det gick oerhört bra, hon njöt i vattnet och det gjorde jag med! Skönt det är att bada och nu kommer det säkert bli oftare man åker till badhuset! Efter badet blev Ebba väldigt trött och somnade direkt hon fick sätta sig i bilstolen. Har inge bilder, svårt att hålla i kameran samtidigt som man ska bada med Ebba. Förhoppningsvis kanske Ebbas farmor kan smita från jobbet någon dag och komma förbi och fota.

Anton har åkt på en manlig förkylning och är hemma från jobbet! Behöver jag säga att han tycker synd om sig själv och tror att han är döende? :)

Hadé!

4 kommentarer:

  1. Mysigt med babysim!! :) Haha jaså Anton har "mancold"..ja då lär han absolut vara döende :)

    SvaraRadera
  2. Vad mysigt med babysim, det uppskattade även Olivia vid samma ålder. Jag trivs jätte bra på nya jobbet och har verkligen blivit väl bemött så det verkar absolut lovande =)

    kram

    SvaraRadera
  3. Ja Erik har också legat hemma i veckan, ofantligt sjuk!! Det är synd om dem...

    SvaraRadera
  4. Vad roligt med babysim! Kul att Ebba gillade det :) Hoppas att du får hjälp att fota av Ebbas farmor för det är himla roligt att ha kvar foton från babysimmet. Kram på er!

    SvaraRadera