torsdag 10 november 2011

Paus

Efter att ha skrivit i två timmar nu tar jag en paus... suck så less jag är på att skriva detta arbete.
Bläddrar lite i nya numret av Ridsport som kom i brevlådan idag. Det är två sidor om Hickstead och det tragiska som inträffade. Såg själv tävlingarna på tv när det inträffade. Det gick verkligen inte att hålla tillbaka tårarna. Fy för att förlora sin häst sådär. Vilken otrolig häst han var, Guld i OS -08 och även utsedd till bästa häst vid VM i Kentucky -10, där han även som enda häst gick felfritt med alla ryttare i finalrundorna, samt en massa massa mer vinster.. läser i Ridsport att han sammanlagt har skrapat ihop 20miljoner vunna vinstpengar.... NOT BAD..!




Ebba sover skönt ute i vagnen, farmor Monica var här vid lunch och gick ut med henne så jag skulle få plugga ostört. Tidigare idag var vi på 6-veckorskollen på bvc, det gick då bara bra och allt var som det skulle. Gillade inte riktigt läkaren som såg väldigt hårdhänt ut, Ebba tyckte inte heller om henne och det fick läkaren höra.. hehe, Ebba har en fin röst :P

Ne, kanske bäst att fortsätta göra någon nytta innan lilla tösen vaknar.. Sen blir det palt till middag då Anton kommer hem! Mums!

kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar