lördag 19 november 2011

På bättringsvägen

Jag och Ebba är fortfarande förkylda men påväg att bli bättre. Så nu har Ebba varit sjuk för första gången, hon fick feber i onsdags och var väldigt täppt i näsan. Så jag ringde 1177 (sjukvårdsrådgivningen) och dom tyckte vi skulle åka in på akuten. Dom rekommenderar det när ett barn under 3 månader har feber. Och det var skönt att vi for in, slipper man oroa sig att det är nått allvarligt. Vi fick träffa en underbar barnläkare, han var riktigt duktig. Som tur var det bara en vanlig förkylning Ebba hade men hon var också väldigt röd och irriterad i öronen och det förklarade varför hon började gallskrika så fort man la ner henne på rygg- han förklarade det där men kommer inte ihåg exakt, men det var något att det blev högre tryck i örat då hon låg ner och det gjorde väldigt ont. Stackars liten.. Han såg även på henne att hon hade jätteont i magen, så vi fick en massa tips för att hjälpa henne med magknipet- och det har hjälpt! Även fast jag inte vill att Ebba ska vara sjuk så har det varit mysigt för hon har velat vara nära hela tiden och mysa i min famn. Igår var hon mycket piggare och riktigt glad hela dagen, vi fick många skratt och leenden, samt en massa prat. Hehe, det är så sött då hon "pratar"!

Nu är hon feberfri men fortfarande väldigt snorig, vi fortsätter med koksaltlösning och hoppas på bli frisk innan helgen är slut!

Igårkväll var hon verkligen på toppenhumör och skrattade en hel del, vilket vi gärna ville fånga på bild. Tyvärr var fotografen för seg, men det kommer fler chanser :)
Här får ni en underbar bild på mina älsklingar!!

hehe, snacka om att Ebba har goa kinder!

1 kommentar:

  1. Tips för magontet? Vill veta! Bajsar hon ofta? /Mamma till en kille med magknip

    SvaraRadera