lördag 12 november 2011

Julrusch

bild från google.se

Tog med mig Ebba och åkte in till stan idag, ångrade mig rejält efteråt.. Hade tänkt handla lite julklappar och fixa lite annat. Men det blev ingen shopping, var sjukt mycket folk på stan!!! Kö överallt!! Jag blev less och åkte hem, men jag blev inte fattigare iaf :P Nästa gång jag drar mig in till stan så blir det på en vardag eller så beställer jag allt via internet. Tycker det är mycket smidigare!
Vart julhandlar ni?

4 kommentarer:

  1. Köpte nästan allt på nätet förra året och iår blir nog ALLA på nätet :) Så himlarns smidigt!

    SvaraRadera
  2. Valde bort iphone av några anledningar...dels har jag inga andra appleprodukter i hemmet, sen så är min HTC bättre på alla sätt och vis än iphone4, snabbare, bättre kamera, ljud, dubbelt så lång garanti...Sen så har jag hört av många jag känner att iphone har så dålig täckning, det är ingen bra ring-lur :-P, man kan tappa täckning bara av att hålla ett finger fel. Å så har många gnällt över den dåliga kameran. Så då blev det en HTC istället. Men typ alla dagens lurar är ju bra, det kan skilja nån enstaka sak emellan dem men på det stora hela är alla dessa "storfavoriter" lika bra. Beror på vad man vill ha dem till. Har nyss läst att Samsung galaxy s2 är den bästa luren man kan köpa idag. Men iphone är ju en kunglig lur den med, har man en mac exempelvis ska man ju absolut ha en iphone. Jag tycker iphone är snyggast också, men så kanske man inte ska resonera heller :-P.

    SvaraRadera
  3. angående julshopping så älskar jag att strosa på stan och köpa klappar, men då mitt i veckan då man har det lugnt på stan. Men i år kommer jag köpa det mesta på nätet. Är ju fast i sollefteå och jobbar hela dagarna, men sen så har jag hittat en massa via nätet som folk vill ha.! Så i år ska jag vara modern :-p. KRAM

    SvaraRadera
  4. Festen var verkligen super trevlig! Du saknades lika så Marie!

    Jag är mycket nöjd med min telefon, förutom att jag hade den i klinkergolvet i hallen förra veckan, gah så klantigt! Men nu har jag beställt ny fram och baksida i vitt istället =)

    Hoppas det är bra med dig och Ebba! Hög tid att komma förbi på jobbet och visa upp tösabiten nu!!!!! ;)

    SvaraRadera