lördag 15 oktober 2011

Magiska droppar


Igår var vi inne i stan på lite ärenden. Anton är ledig fredagar så vi passade på att åka in då. Vi skrev även på faderskapsintyget igår så nu har vi delad vårdnad om lillan :)
Vi använder ju minifom för Ebbas mage och det blir bättre men hon var fortfarande inte sådär nöjd som hon varit innan magknipen började. Så när jag var inne på apoteket igår köpte jag även Sempers magdroppar. Det kan ju aldrig skada att testa tänkte jag.. Och antingen är det dropparna eller något annat. Men hon blev en helt annan tjej igårkväll! Inte alls en massa skrik och knip utan en lugn och nöjd tjej. Det var helt magiskt att se... Och självklart väldigt lugnande att se henne så nöjd. Vi har ju även försökt ge henne napp men hon har inte riktigt tyckt om den. Så jag köpte en napp i minsta storlek inne på apoteket och den älskar hon!!! Känns också väldigt bra eftersom hon har ett sådant sugbehov. Idag har hon knappt skrikit något, självklart får hon ju skrika och det ska dom ju göra för att kunna berätta vad dom vill, men förut har hon skrikit hela tiden hon varit vaken och man har sett på henne att hon haft ont i magen.. Nu kan hon ligga nöjd och kika oss och inspektera världen. Älskade unge!







Ikväll ska vi till Antons föräldrar på födelsedagsmiddag, Antons farmor har fyllt år. Sen kanske vi ska förbi Marika och Peter som har förfest inför Garagefesten ikväll!

Trevlig helg!

1 kommentar:

  1. Men gud så skönt att dropparna verkar fungera! :)vi hade också de där Mam napparna som heter Tiny till Mika i 3-4 månader. De andra är ju alldeles för stora för små bebismunnar.

    SvaraRadera