fredag 10 juni 2011

Sommartider!

Vilket underbart väder vi har! Har haft en bra jobbveck= mycket ledigt! Hunnit sola och är inte längre likblek :-) börjar klockan 13 idag så jag hinner sola en stund. Igår kväll åkte jag, Anton och hundarna ner till havet och gick på klipporna. Solen var påväg ner och det var varmt och väldigt mysigt. Till och med vattnet kändes behagligt! Boss tog sig ett dopp:-) tyvärr glömde jag både kamera och mobil hemma så inga kort. Älskar klipporna på sommarkvällarna! Vi brukar ofta vara ett gäng människor som åker ner dit, grillar lite korv och ta nattdopp! Äntligen är sommaren här!! Nästan bara 4veckor kvar till min semester och ledighet för ca ett år framåt!! 
Nu har vi köpt en barnvagn och även ett babyskydd till bilen! Ska vid tillfälle lägga upp bilder! Har ingen vidare lust att sitta framför datorn då det är så härligt ute! Hoppas ni njuter av vädret! Kram

2 kommentarer:

  1. Har cyklat hela förmiddagen,är sjöblöt och krullig :-P Typ dog när jag skulle duscha farbrorn på haga.! Hej minitoalett á la klaustrofobi!!! My GOD...men har solat i hagaparken en timme...slapp dag med andra ord.! Vi synes!!!

    SvaraRadera
  2. Vad vart det för vagn? :)

    SvaraRadera