måndag 13 juni 2011

IKEA




Hej hej!
Ser ju att det är många som läser men ingen som ville ge mig tips på en bra åkpåse till vagnen.... Tar jättegärna emot alla tips ni har! :)



Till helgen ska jag och Anton åka ner till Sundsvall, gå lite på IKEA och andra butiker i Birsta. Tanken är att sova på hotell en natt, lördag -söndag. Men vet inte rikigt vad för hotell man ska bo på. Sen så kostade varje rum jag hittade ca 1400kr per natt... Rätt så mycket pengar... Men vi får se hur vi gör! Måste hitta hundvakt också... Vi ska iaf till IKEA, så långt är det bestämt!


5 kommentarer:

  1. Vi köpte en 7 A.M Enfant åt Olivia och är riktigt nöjda med den. Visserligen kostar den en del men är värd varenda krona! Under den allra kallaste perioden behövde man bara klä henne vanligt och lägga henne i den varma åkpåsen och slippa vara orolig att hon frös! Det går även att knäppa loss fleecen när det är lite mildare ute!

    Finns även en lyxigare variant: Voksi

    Kram Z

    SvaraRadera
  2. fan hade skrivit ett jättelångt inlägg och så försvinner det. Skriver kortfattat: Om man inte känner för att betala en halv förmögenhet på en åkpåse så finns det billiga och bra åkpåsar också. Kolla märket Bozz på Barnens Hus. Några av mina kompisar har haft Bozz dunpåse. De har ofta kampanj på dessa också. Typ 500kr för en dunpåse. Det är bra pris!

    Tipsar om ett hotell, Ibis. Det kostar typ 500kr natten men då får man betala för frukost så kanske det blir 600kr.

    SvaraRadera
  3. IKEA IKEA :-D Jag med vill dit, men inte för att köpa babygrejjs utan bröllopgrejjs :-D Hoppas ni får en najsig helg iaf.!!

    SvaraRadera
  4. Köp den! Det är super kvalla och jätte mysig! Finns i cerise, blå och grön. Olivia har rosa och Elyas som var på bild har en grön =)

    SvaraRadera
  5. Barnens hus har halva priset på alla åkpåsar just nu. Köpte en själv igår.

    SvaraRadera