fredag 10 juni 2011

Inköp


Hej! Har hunnit landa i soffan nu efter kvällsjobb. Snart strax gå i säng, börjar 07 imorgon! Sen efter jobbet ska vi iväg på 70-års kalas! Blir nog trevligt!

Vi bestämde oss för att köpa en Crescent Classic -10 från kopbarnvagn.se där dom hade ett bra pris på förra årets modell. Vi har varit på Barnens hus och "provkört" den. Har även fått testa Annas Crescent som är en annan årsmodell som jag också tyckte var skön att köra. Känns som en bra vagn när vi bor där vi bor! Men den kändes inte alls stor och klumpig, snarare såg den ganska liten ut om man jämför med andra liknande, tex Emmaljunga. Så jag hoppas vi och bebis blir nöjda! Dom hade även ett paketpris på regnskydd, myggnät och skötväska som jag beställde till. Och idag fick jag avin att den har kommit! Får se om vi hinner förbi imorgon och hämta ut den :)


Crescent Classic -10  i gruppen BARNVAGNAR / Crescent barnvagnar hos Köpbarnvagn.se (170r)
Bild från kopbarnvagn.se
Sen så har vi även köpt ett babyskydd till bilen. Funderade ett tag på att hyra men det skulle typ kosta 900kr för 9 månader. Också hade Barnens Hus rea på ett babyskydd från Brio (Brio Primo med bas). Ca 1000kr, då kändes det mer värt att köpa ett nytt för ungefär samma pris som man antingen kan ha till två barn eller sälja efter första barnet och få igen en del! Ser på blocket att dom tar rätt så bra för babyskydden!




bild tagen från google


Sitter och försöker hitta någon åkpåse till vagnen. TIPS tack :)  GOD NATT!!















1 kommentar:

  1. Vi köpte Teutonias åkpåse som vi varit jättenöjda med. Ett tips är att inte köpa så himla varm åkpåse, för det är lättare att lägga över en ullfilt när det är jättekallt och kunna använda åkpåsen även på våren och hösten. Hoppas att du hittar någon som du gillar!

    SvaraRadera