torsdag 27 september 2012

1 ÅR!

Älskade älskade lilla damen blir 1år idag! Blir rörd när jag tänker tillbaka på vad som hände för ett år sedan. Vilken upplevelse! Men hon är inte 1år riktigt ännu. Kl. 19.40 föddes hon. Så liten och helt perfekt!


2 kommentarer:

  1. Ja nu har du missat nåt :). Tyvärr kommer vi inte kunna sköta hundarna på det bästa sättet som vi alltid hittills gjort den dagen då bebisen kommer. Det är skit men hur vi än försöker vrida och vända så kommer vi ingen vart, så därför har Kiwi flyttat och Minus kommer förmodligen också att flytta om vi finner honom det perfekta hemmet för honom som vi gjorde med Kiwi :).

    Hundarna är 1, inte ett dugg förtjusta i de allra minsta barnen och blir stressade, nervösa osv omkring dem. Men det hade man knaske kunnat vänja dem vid, men då är nästa problem J:s arbete. Han är ju för det allra mesta borta 15-20 timmar och jobbar ju dygnets alla timmar, alla dagar i veckan och det är jag som sköter hundarna nästan på egen hand. Tror det blir tufft med en bebis att hinna och orka ut med hundarna 4-5 ggr om dagen och de ska få motion, träning mm. oavsett väder,sömn,sjukdom osv. Känns inte optimalt för vovvarna eller för mig och J.

    Vi bor ju liksom mitt i stan typ, kan inte bara släppa ut dem, kan aldrig lämna bebisen ensam i lägenheten...näää,det blir inge bra. Nu fann vi ju av en slump det perfekta hemmet för Kiwi och allt har gått superbra för honom att flytta osv. Så vi hoppas det blir samma för Minus, men vi tar det som det kommer :).

    SvaraRadera
  2. Stort grattis till lilla sötisen! Visst är det helt galet vad tiden går snabbt! Hoppas att ni hade en mysig dag!

    SvaraRadera